Bijbels Dagboek

 
Stuur een reactie
Titel
Lezersreacties


Als 70-jarige ‘Brood voor het hart’-lezeres en als gelovige die slechts op de zondag naar de kerk gaat, is het boekje een bemoediging en een steun om dagelijks het woord uit de bijbel op te slaan. Het ligt op het kastje vlak naast mijn bed samen met ‘Lichtstralen’ en mijn bijbel. Het eerste bij de hand om ‘s morgens vroeg de boodschap voor die dag te volgen. Wanneer je niet zo goed weet hoe je die dag zal volbrengen geeft het je steeds de woorden “Ik ben niet dood, Ik leef” en “Ik ben er ook voor jou” “Vertrouw en geloof in Mij”. Dit boekje heb ik aan vele kennissen doorgegeven.
M. Grep-Taytelbaum, Paramaribo Suriname

Het heeft mijn geloof versterkt. Ik heb het ‘n keer aan mijn zoon gegeven, hij leest het nu samen met zijn vriendin en ik hoop dat ze hierdoor toch het Christelijke geloof van aannemen. Bedankt folks.
Erick Gerigori, Amsterdam

Ik ben ook gezegend met de dagtekstboek ‘Brood voor het hart’. Het is een heel goede vermanend, bemoedigend en troostend boek en God spreekt elke dag tot mij door dit boek naast mijn bijbel.
Viliany Leito, Paramaribo

Al zo lang ik het dagboek lees lijkt het elke dag opnieuw voor mij geschreven. Altijd weer staat er iets in wat me treft, waarmee ik de dag door wordt gericht, vertroost of onderwezen.
Barrie Kooy, Steenwijk

Ik ben dankbaar voor de eeuwige boodschap die er klinkt. Die boodschap is heel praktisch en sluit vaak aan bij wat ik net meemaak; soms als bevestiging van mijn ervaring, een andere keer als antwoord erop.
Elisabeth Heermans, De Bult

Voor mij is het een kostbaar geschenk om naast de bijbel te lezen.
Klaas Brinkman, Steenwijk

Het stukje uit de bijbel, dat voor die dag geldt, wordt heel praktisch gemaakt door de overdenking, die erbij staat geschreven. De bijbelse woorden komen dicht bij je eigen beleving in het dagelijks leven. Alles wordt daardoor zó herkenbaar, dat het om reactie vraagt.
Mirjam Bakker, De Bult